•  

    Telefon

    (+386) 1 563 5686

  •  

    Spletna pošta

    info@vpl.si

Storitve

 

Lakiranje

Podjetje VPL d.o.o. nudi visokokakovostne storitve mokrega matiranja in lakiranja plastike oz. površinsko obdelovanje plastike za zaščito ali estetsko-dekorativne razloge. Lakiramo s široko paleto različnih lakov in dosežemo različne učinke na več vrstah plastike. Nanose in učinke prilagajamo kupčevim željam, pri tem strankam tudi ustrezno svetujemo. Seveda izvajamo tudi kombinacijo metalizacije in lakiranja za želen površinski učinek.

Pri nas poskrbimo, da vašim izdelkom iz plastike (ABS, SAN, PP, PS, PC, PA, bakalit, makarolon ...) dodamo bolj žlahten videz - nanos metalnih in nemetalnih ter strukturnih lakov z ustrezno zaščitno plastjo. Izdelki so odporni na kemično čiščenje, razna čistila, alkohol, drgnjenje in vremenske vplive.

 

Metalizacija

Nudimo storitev visoko vakuumskega uparjanja in naparevanja aluminija na plastiko – metalizacije. Imitacija (izgled) svetlečega ali mat zlata, srebra, medenine, bakra, niklja, kroma, platine, nerjavečega jekla in drugih svetlečih barv po RAL barvni lestvici na površini izdelkov iz plastike.

 

Brizganje plastike

Najsodobnjši CNC brizgalni stroji, skrbno in namensko izbran material, možnost analitičnega in grafičnega izpisa poteka obratovalnega ciklusa izdelka, točnost dobave, pakiranje izdelkov po vaši želji, stalna kontrola izdelkov in vzdrževanje ter servis brizgalnih orodij stvari zaokrožijo v celoto in vaše zadovoljstvo.

 

Orodjarstvo in ostale storitve

S poudarkom na inovativnosti in razvoju ponujamo našim strankam celostno storitev – prevzem in izvedba želenega projekta od idejnega osnutka do končne realizacije oz. obdelave izdelka. 

Na kupčevo željo izdelavo orodja v celoti prevzamemo, ga skonstruiramo, kupcu orodje izdelamo, brizgamo izdelke na najsodobnejših CNC brizgalnih strojih in jih nato površinsko obdelamo ter montiramo. Orodje pri nas tudi vzdržujemo in servisiramo.